За Нас


Ние сме официалният вносител за България на полската фирма ZETPOL.  На пазара присъстваме от 2007 година и за този период от време успяхме да спечелим много клиенти и симпатии с високото качество на предлаганите от нас стоки.
От 2009 година започнахме популяризирането и на полските ботуши Демар. За няколко години, благодарение на високото си качество, те станаха предочитаните ботуши за зимния и дъждовния сезон. За съжаление друга фирма  жъне плодовете от нашия труд в последните години, но ние не се отказваме да предлагаме и налагаме продукти с високо качество на българския пазар.
Заместихме гумените ботуши на Демар с продукти на на същото естетично ниво и високо качество, които са произведени от ZETPOL по лицензионен договор с DISNEY.
Разширихме и нашия асортимент с продуктите на други два полски производители, които са наложили своето производство благодарение на високото качество и конкурентни цени, а имено ARS и 3F.

ZETPOL разработва моделите си придържайки се към анатомичните изисквания за удобно  израстване на детското краче. Моделите на ZETPOL осигуряват комфорт и са изработени в  широка гама от десени,  съобразени с модните тенденции. Номерацията е от 18 - 36, която на практика покрива всички възрасти на детето от неговото прохождане. Разработени са модели и за дамите до 41 номер.